METEO 30 mai: COCKTAIL METEOROLOGIC de vreme caldă şi ploi cu descărcări electrice

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil, vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Briceni, termometrele vor indica 23 de grade, iar la Soroca se vor înregistra 24. La Bălţi şi Orhei se aşteaptă 25 de grade, iar la Tiraspol şi Leova se anunţă 27. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 28 de grade.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 27 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menține caldă, însă vor cădea ploi cu descărcări electrice. Ziua, maximele vor oscila între 24 şi 29 de grade, iar noaptea termometre vor indica între 14 şi 17.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor indica 30 de grade. La Paris, Londra şi la Roma se vor înregistra 21 grade, la Berlin va fi cu unul mai mult, iar la Viena se aşteaptă 18.

La Praga şi la Varşovia vor fi 19, respectiv, 18 grade, la Belgrad se anunţă 20, în timp ce la Budapesta temperaturile nu vor depăşi 15 grade Celsius. În capitala României, la Kiev şi la Moscova maxima va ajunge la 27 de grade, la Atena vor fi 30, iar la Ankara se vor înregistra 32 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu