Meteo 30 august 2019: Căldură insuportabilă în toată țara. Vezi câte grade vor indica termometrele

Embed:

Codul galben de vreme caniculară a fost prelungit până în 31 august. Temperatura aerului va ajunge până la 33 de grade. Totodată, meteorologii au anunţat pericol excepţional de incendii, din cauza temperaturilor ridicate şi a lipsei de precipitaţii.

Astăzi, la Briceni, termometrele vor indica 28 de grade, iar la Soroca, cu unul mai mult. La Bălţi şi Orhei sunt prognozate 30 de grade, iar la Tiraspol se vor înregistra 32. La Leova, Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 33 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 32 de grade. În următoarele zile, termometrele vor indica ziua între 26 şi 32 de grade, iar noaptea vor varia între 12 şi 17.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 34 de grade, iar la Roma, 32. La Paris se vor înregistra 27, iar la Berlin, cu unul mai mult. În capitala Marei Britanii, meteorologii anunţă nu mai mult de 23 de grade Celsius. La Viena termometrele vor indica 31 de grade, iar la Varşovia, cu unul mai puţin. La Praga se aşteaptă 29 de grade, pe când la Budapesta şi la Belgrad vor fi 34. În

Capitala României şi la Ankara, se vor înregistra 31 de grade, iar la Atena, cu un grad mai cald. La Kiev, maxima va ajunge la 26 de grade Celsius, iar la Moscova, până la 24.

loading...

Lasă un comentariu