METEO 30 AUGUST 2018. Vreme frumoasă și cer variabil în toată țara. Ce temperaturi vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi 25 de grade, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol se așteaptă 28 de grade, iar la Leova termometrele vor indica 29 de grade. La Comrat şi Cahul sunt prognozate 30 de grade.

În Capitală, vor fi până la 28 de grade Celsius. În zilele următoare vremea se va menține caldă cu temperaturi de până la 34 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 33 de grade Celsius, iar la Roma 30 de grade. La Paris sunt prognozate 22 de grade, iar la Londra şi Berlin maximele nu vor depăşi 19 grade. La Praga se vor înregistra 21 de grade, iar la Varşovia termometrele vor indica 26 de grade Celsius.

La Viena se aşteaptă 27 de grade Celsius. La Budapesta temperaturile vor urca până la 30 de grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai mult. La Ankara sunt prognozate 32 de grade, iar în Capitala României 29 de grade. La Atena sunt anunțate 33 de grade, iar cerul va fi senin. La Kiev se vor înregistra 24 de grade, în timp ce la Moscova va fi cu trei grade mai cald, dar cerul va fi variabil.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu