METEO 3 septembrie: Vreme frumoasă în toată ţara. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Astăzi vremea va fi frumoasă în toată ţara. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 29 de grade, iar la Bălţi - cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 31 de grade Celsius. La Tiraspol, Leova şi Comrat vor fi 33 de grade, iar la Cahul mercurul din termometre va urca până la 34 de grade.

În Capitală azi vor fi 32 de grade Celsius. Zilele următoare vremea se va menține caldă cu temperaturi de până la 32 de grade, iar miercuri va ploua.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei vor cădea precipitaţii. La Madrid se vor înregistra 33 de grade. În capitala Franţei cerul va fi noros şi sunt anunţate 24 de grade, iar la Londra sunt prognozate 22 de grade Celsius.

La Berlin şi Roma vor cădea precipitaţii însoţite de descărcări electrice, iar termometrele vor indica 27, şi respectiv, 26 de grade. Ploi puternice sunt anunţate şi la Viena şi Praga, unde vor fi 23 de grade Celsius. În capitala Poloniei mercurul din termometre va urca până la 26 de grade, iar la Budapesta vor fi 25. La Belgrad va ploua şi se aşteaptă 28 de grade. La Bucureşti maxima va ajunge la 32 de grade.

La Atena şi Ankara vremea va fi frumoasă cu 34, şi respectiv, 33 de grade. La Kiev sunt anunţate 30 de grade, iar la Moscova 23.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu