METEO 3 martie 2018: Ninsori slabe şi cer noros. Câte grade vor indica termometrele

Astăzi, în toată țara cerul va fi noros şi vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar pe drumuri se va forma polei. Vântul va sufla din nord-vest.

La Briceni şi Soroca, mercurul din termometre va indica ziua minus cinci grade Celsius. La Bălţi şi Orhei temperatura maximă va fi de minus patru grade. La Tiraspol şi Leova, sunt prognozate minus două grade Celsius, iar la Comrat şi Cahul va fi minus un grad.

În Capitală, se vor înregistra minus două grade Celsius. În următoarele zile, vremea se încălzeşte treptat. Astfel, la sfârşitul săptămânii viitoare, mercurul din termometre va urca ziua până la plus opt grade Celsius, iar în timpul nopţii vom avea minime de minus un grad.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Roma, se vor înregistra 15 grade Celsius, iar la Madrid, vor fi cu două grade mai puțin. La Paris, se așteaptă zece grade, iar la Londra - patru. La Viena, maxima termică va fi de zero grade, iar la Berlin va fi minus un grad. La Varșovia, sunt prognozate minus cinci grade Celsius.

La Praga, Budapesta și Belgrad va fi cer variabil, iar mercurul din termometre va indica zero grade Celsius. La Atena, va fi destul de cald, până la 21 de grade, iar la Ankara 14 grade. La București, sunt prognozate două grade Celsius, iar la Kiev - zero grade. În Capitala Rusiei vor fi șapte grade cu minus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu