METEO 3 MAI 2019: Cer variabil în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca sunt prognozate 19 grade, iar la Bălți şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol se așteaptă 22 de grade. La Leova şi Comrat: câte 23, iar la Cahul maxima va fi de 24 de grade.

În Capitală, astăzi vor fi 22 de grade. În următoarele zile, potrivit meteorologilor, vor cădea ploi în toată ţara. Maximele vor oscila între 14 și 24 de grade, iar minimile între cinci şi 13 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei vor cădea ploi. La Madrid termometrele vor arăta 23 de grade, iar la Paris 16. La Londra se vor întregistra 12 grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai puţin. În capitala Italiei sunt anunţate 20 de grade. La Viena: 16, iar la Praga: 11.

La Varşovia se aşteaptă 15 grade. La Budapest: 18 ,iar la Belgrad maxima va ajunge la 22 de grade. La Bucureşti vor fi valori de 24 de grade, iar la Atena cu un grad mai puţin. 20 de grade vor fi la Kiev. La Moscova cerul va fi acoperit de nori, iar valorile vor ajunge la 14 grade. La Ankara se vor înregistra 18 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu