METEO 3 mai 2018. Vreme frumoasă și cer variabil în toată țara. Când vin ploile

Astăzi în toată ţara cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca se vor înregistra 26 de grade. La Bălți vor fi 27 de grade, iar la Orhei va fi cu un grad mai mult.

La Tiraspol sunt prognozate 29 de grade, iar la Leova vor fi 30 de garde. La Comrat şi Cahul maximele vor fi de 31 de grade Celsius.

Pe parcursul zilei de astăzi, în Capitală vor fi 29 de grade Celsius. În zilele următoare sunt prognozate ploi însoţite de descărcări electrice, iar maximele vor fi de 24 de grade. Începând de miercuri, ploile încetinesc, iar mercurul din termometre vor urca în timpul zilei până la 24 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va senin. La Madrid sunt prognozate 23 de grade Celsius, iar la Paris va fi cu un grad mai mult. La Berlin se vor înregistra 29 grade, iar la Londra 20 grade Celsius.

În capitala Italiei sunt posibile ploi, iar termometrele vor fi 22 de grade Celsius. Tot ploi se aşteaptă şi la Viena, unde mercurul va urca până la 25 de grade. La Praga vor fi 21 de grade, iar la Varşovia va fi cu un grad mai puţin.

La Belgrad şi Budapesta meteorologii anunţă până la 29 de grade Celsius. La Bucureşti sunt anunţate temperaturi de 30 de grade Celsius. La Ankara mercurul din termometre va indica 28 de grade, iar la Kiev va fi cu un grad mai mult. La Atena se aşteaptă 26 de grade Celsius, iar la Moscova vor fi 24 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu