METEO 3 iunie: Nu uitaţi umbrelele acasă! Începem săptămâna cu ploi

Embed:

Astăzi, în toată ţara vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va fi slab. La Briceni şi Soroca termometrele vor arăta 25 de grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 27 de grade, iar la Tiraspol şi Leova vor fi 29 de grade. La Comrat şi Cahul se anunţă 30 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi se aşteaptă 28 de grade Celsius. Zilele următoare, vremea se va menține caldă. Meteorologii anunţă pentru toată săptămâna ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Ziua, temperaturile vor oscila între 26 şi 31 de grade, iar noaptea termometre vor indica între 14 şi 17 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor arăta 33 de grade. La Paris se vor înregistra 22 de grade, iar la Londra cu două mai puţin. La Roma vor fi 26 de grade, iar la Berlin se aşteaptă 32. La Viena şi Praga vor fi 28 de grade, iar la Budapesta cu un grad mai puţin.

La Varşovia se anunţă 26, în timp ce la Belgrad temperaturile nu vor depăşi 22 grade Celsius. În capitala României şi Greciei temperatura va ajunge la 26 de grade. La Ankara termometrele vor arăta 29 de grade. La Kiev se vor înregistra 27, iar la Moscova vor fi 21 de grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu