METEO 3 FEBRUARIE 2018: În nordul ţării vor cădea precipitaţii. Câte grade vor indica termometrele

Astăzi, în nordul ţării vor cădea precipitaţii. La sud cerul va fi variabil cu temperaturi destul de generoase pentru această perioadă.

Ziua, la Briceni  şi Soroca se vor înregistra şapte grade Celsius, iar la Bălţi şi Orhei - câte opt. În Capitală şi la Tiraspol mercurul din termometre va indica plus zece grade, la Leova şi Comrat - 11 grade, iar la Cahul va fi cu un grad mai mult.

Astăzi, în Capitală se aşteaptă două grade, ziua mercurul din termometre va indica 10 grade Celsius. În  zilele următoare, vremea nu se va schimba considerabil. Maximele termice vor ajunge până la patru grade Celsius. Spre sfârşitul săptămânii viitoare sunt prognozate ninsori

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei vor cădea precipitaţii, dar temperaturile vor fi generoase. La Madrid se vor înregistra 10 grade Celsius. În capitala Franţei vor fi 17 grade, iar la Berlin mercurul din termometre va indica patru grade Celsius.

La Belgrad se aşteaptă 13 grade,  la Viena patru şi la Budapesta trei. La Praga se vor înregistra cinci grade Celsius, iar la Varşovia cu un grad mai puţin.  Pentru mâine, la Bucureşti, meteorologii prognozează 14 grade Celsius. La Kiev se aşteaptă şase grade, iar la Moscova plus un grad.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu