METEO 3 decembrie 2019: În nordul ţării vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă

Embed:
Astăzi, în nordul ţării vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă, iar în centru şi sud cerul va fi variabil. La Briceni şi  Soroca se vor înregistra două grade, iar la Bălți  cu unul mai mult. La Orhei termometrele vor indica patru grade, iar la Tiraspol se aşteaptă până la cinci. La Leova sunt anunţate şase grade, iar la Comrat şi Cahul şapte grade Celsius.

În Capitală, astăzi vor cinci garde Celsius. În următoarele zile termometrele vor arăta între minus două şi şase grade. Noaptea se vor înregistra între minus unu şi minus şapte.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 10 grade, iar la Paris şapte. La Londra vor fi şase grade. Patru grade vor fi la Berlin. În capitala Italiei maxima va fi de 17 grade.  La Viena şi Belgrad sunt anunţate patru grade, iar la Praga şi Budapesta două. La Varşovia se aşteaptă un grad, iar la Bucureşti vor fi patru grade. La Atena sunt prognozate 18 grade, iar la Ankara 10. La Kiev termometrele vor arăta un grad, iar la Moscova minus unu.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu