METEO 3 august 2018: Cer variabil şi vânt slab în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi în toată ţara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din nord-est, slab la moderat. La Briceni şi Soroca vor fi 25 de grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 27 de grade.

La Tiraspol meterologii prognozează 28 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 29 de grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi 30 de grade.

Astăzi, în Chişinău se vor înregistra 28 de grade Celsius, iar meteorologii prognozează cer senin. În următoarele zile maximele vor ajunge până la 33 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid maximele vor fi de 41 de grade Celsius, iar la Roma 32 de grade. La Paris temperaturile vor fi de până la 34 de grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai puţin.

La Londra cerul va fi senin şi se vor înregistra 30 de grade. La Viena maximele vor fi de până la 32 de grade Celsius, şi va ploua cu descărcări electrice. La Praga sunt anunţate 33 de grade, iar la Budapesta şi Varşovia sunt prognozate 32 de grade .

La Bucureşti şi Moscova maximele vor fi de 29 de grade Celsius. La Atena sunt prognozate 32 de grade. La Ankara se anunţă temperaturi de 30 de grade şi cer senin. La Kiev sunt prognozate 28 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu