METEO 29 noiembrie: Moldova, învăluită în CEAŢĂ. În toată ţara va ploua

Embed:

Serviciul Meteorologic de Stat a emis un avertisment Cod Galben de ceață, care se va menține şi astăzi. Potrivit specialiștiilor, în acest interval de timp, vizibilitatea la sol va fi redusă, de până la 200 de metri.

Astăzi, în toată ţara vor cădea precipitaţii slabe. La Briceni și Soroca se vor înregistra şase grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei vor fi opt grade. La Tiraspol şi Leova sunt anunţate 10 grade. La Comrat şi Cahul vor fi 11.

În Capitală, astăzi vor fi nouă grade. În următoarele zile maximele vor oscila între trei şi nouă grade. Noaptea se vor înregistra între minus şapte şi plus şase grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei sunt aşteptate ploi. La Madrid se vor înregistra 15 grade, iar la Paris nouă. La Londra şi Berlin vor fi şapte. La Roma se va încălzi până la 17 grade. La Viena sunt anunţate 11 grade, iar la Praga şi Varşovia opt. La Budapesta termometrele vor arăta 12 grade. La Belgrad şi Bucureşti se aşteaptă 13 grade. La Atena maxima va fi de 21 de grade, iar la Ankara 15. La Kiev vor fi şase grade, iar la Moscova trei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu