METEO 29 iulie: Cum ne surprinde vremea şi câte grade vor indica termometrele în prima zi de weekend

Embed:

Astăzi vreme va fi caldă. Noaptea izolat sunt posibile ploi de scurtă durată însoţite de descărcărie electrice. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab din nord-vest.

La Briceni şi Soroca, se vor înregistra 24 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei termometrele vor indica 26 de grade. La Chişinău şi Tiraspol sunt prognozate 27 de grade, iar la Leova se vor înregistra 28 de grade Celsius. La Comrat şi Cahul mercurul din termometre va urca până la 29 de grade Celsius.

În următoarele zile vremea va fi caldă. În Capitală, maximele termice vor indica, ziua, până la 35 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 17 grade.

Pe litoral vremea va fi însorită. La Constanţa, Odesa şi Barcelona termometrele vor indica 29 de grade Celsius. La Varna sunt prognozate 31 de grade, în timp ce la Budva va fi cu un grad mai mult.

În staţiunea Antalya din Turcia termometrele vor indica până la 36 de grade Celsius, iar la Nisa - 28 de grade. La Salonic se vor înregistra 33 de grade, iar pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 39 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »