METEO 29 decembrie: Vreme mohorâtă, cer noros şi lapoviţă. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi în ţară cerul va fi acoperit de nori şi va cădea lapoviţă. La Briceni și Soroca se vor înregistra minus două grade, la Bălți va fi minus un grad. La Orhei se aşteaptă zero grade. La Tiraspol şi Leova se aşteaptă două grade, iar la Comrat şi Cahul termometrele vor arăta trei grade.

În Capitală, astăzi vor fi două grade Celsius. În următoarele zile sunt prognozate ninsori slabe şi lapoviţă, iar termometrele vor arăta între minus unu şi plus patru grade. Noaptea se vor înregistra între minus două şi minus şapte grade Celsius

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros şi va ploua. La Madrid vor fi 13 grade, iar la Roma cu trei grade mai puţin. La Paris se aşteaptă şase grade. La Londra se vor înregistra nouă, iar la Berlin vor fi două grade.

La Belgrad şi Viena termometrele vor arăta un grad. La Praga sunt anunţate zero grade. În capitala Poloniei este prognozat minus un grad. La Budapesta se aşteaptă două grade. La Bucureşti termometrele vor indica trei grade, iar la Ankara se vor înregistra şase. La Atena se va încălzi până la nouă grade Celsius. La Kiev maxima va fi de de un grad, iar la Moscova se aşteaptă minus trei grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu