METEO 29 decembrie: Cum va fi vremea în ultimul weekend din acest an, înainte de Revelion

Embed:

Astăzi, cerul va fi noros şi vor cădea precipitaţii slabe, iar pe drumuri se va menţine polei. Vântul va sufla din nord-vest, la moderat. La Briceni, Soroca şi Bălţi se vor înregistra zero grade. La Orhei va fi un grad, iar la Tiraspol se aşteaptă două grade Celsius. La Leova meteorologii prognozează trei grade. La Comrat se anunţă patru grade, iar la Cahul termometrele vor indica cinci grade Celsius.

În Capitală, se vor înregistra două grade Celsius. În următoarele zile, maxima va fi de până la patru grade Celsius, însoţite de ninsori slabe.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid şi Londra termometrele vor indica 12 grade, iar la Roma va fi cu un grad mai mult. La Paris şi Berlin se aşteaptă şase grade, iar la Viena, Praga şi Varşovia se vor înregistra câte cinci grade Celsius. La Budapesta şi Berlin meteorologii anunţă şase grade, în timp ce la Bucureşti vor fi şapte grade Celsius. La Atena maxima nu va depăşi 15 grade, iar în capitala Turciei sunt prognozate minus trei grade Celsius.

La Kiev se vor înregistra zero grade însoţite de ninsori, iar la Moscova termometrele vor indica minus opt grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu