METEO 28 septembrie: Cer variabil şi temperaturi tomnatice. Pentru weekend meteorologii au veşti sumbre

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil. Vântul va sufla din Sud-Vest slab la moderat. La Briceni şi Soroca se așteaptă 19 grade. La Bălţi va fi cu un grad mai mult. Pentru Orhei meteorologii anunţă 21 de grade. La Tiraspol sunt prognozate 22 de grade, iar la Leova, Comrat și Cahul termometrele vor indica 23 de grade Celsius.

În Capitală vor fi 22 de grade. În următoarele zile se vor înregistra maxime de până la 19 grade Celsius, iar în weekend va ploua.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 30 de grade. La Paris sunt anunţate 20 de grade. La Londra şi Berlin vor fi 16 grade Celsius. În capitala Italiei termometrele vor indica 26 de grade. La Viena se aşteaptă 24 de grade.

La Praga meteorologii prognozează 18 grade, iar la Varşovia va fi cu un grad mai puţin. La Belgrad vor fi 22 grade, iar la Budapesta 21. Aceleaşi temperaturi se vor înregistra şi la Bucureşti. La Atena va ploua, iar termometrele vor indica 22 de grade. La Kiev sunt anunţate 19 grade, iar la Moscova se vor înregistra 14 grade şi va ploua. La Ankara cerul va fi senin, cu maxime de 24 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu