METEO 28 octombrie 2019: Ceaţa densă va pune din nou stăpânire pe ţară

Embed:
Astăzi, cerul va fi variabil. Până la amiază este valabil codul galben de ceață. La Briceni și Soroca se vor înregistra 13 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 15 grade, iar la Tiraspol 16 grade. La Leova se așteaptă 17 grade, iar la Comrat și Cahul cu un grad mai mult.

Astăzi, în Capitală vor fi 16 grade. În următoarele zile vremea treptat se va răci. Pentru ziua de marți sunt prognozate 17 grade, iar miercuri 12 grade și ploi de scurtă durată. Joi și vineri vor fi cel mult nouă grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Roma maxima va ajunge la 23 de grade Celsius, iar la Madrid cu un grad mai puțin. La Paris și Berlin se vor înregistra câte 12 grade, iar la Londra 11 grade. La Belgrad sunt anunțate 23 de grade, în timp ce la Budapesta vor fi 18 grade. La Viena sunt prognozate 13 grade și va ploua, iar la Praga și Varșovia nu vor fi mai mult de 11 grade. La Atena se așteaptă 25 de grade. La Ankara va fi cer senin și 19 grade în termometre, iar la București va fi cu un grad mai puțin. La Kiev maxima va fi de 12 grade, iar la Moscova opt grade.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu