METEO 28 mai: Zi cu soare şi temperaturi fierbinți. Ce valori vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, pe întreg teritoriul ţării cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor arăta 25 de grade, iar la Bălţi se vor înregistra 26. La Orhei se aşteaptă 27 de grade, iar la Tiraspol şi Leova se anunţă 29 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 30 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi se aşteaptă 29 de grade. În următoarele zile, vremea se va menține caldă, însă vor cădea ploi cu descărcări electrice. Maximele vor fi de 31 de grade, iar noaptea termometrele vor arăta 14 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor arăta 29 de grade, iar la Paris şi Londra se vor înregistra 17 grade Celsius. La Berlin şi Viena vor fi 19 grade, iar la Roma cu un grad mai mult. La Praga se aşteaptă vreme frumoasă cu valori de până la 28 de grade.

La Varşovia şi Budapesta se anunţă ploi cu descărcări electrice şi 23 de grade, iar la Belgrad vor fi 24 de grade Celsius. La Bucureşti şi Ankara meteorologii au prognozat 29 de grade, iar la Atena va ploua şi nu va fi mai cald de 24 de grade Celsius. În capitala Ucrainei şi la Moscova maxima va ajunge la 27 şi, respectiv, 28 de grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu