METEO 28 iulie: Ploi cu descărcări electrice, după care Moldova SE VA SUFOCA DE CĂLDURĂ. Când intră în vigoare Codul Galben de CANICULĂ

Embed:

Astăzi, în toată ţara vor cădea ploi cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-est, slab la moderat. La Briceni şi Soroca vor fi 25 de grade, iar la Bălţi cu un grad mai cald. La Orhei va ploua şi vor fi 27 de grade. La Tiraspol meterologii prognozează 28 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 29 de grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi 30 de grade.

Astăzi în Chişinău se vor înregistra 28 de grade Celsius, iar meteorologii prognozează ploi cu descărcări electrice. 

Potrivit meteorologilor, începând de duminică, 29 iulie, Moldova intră sub Cod Galben de caniculă, valabil până pe 1 august. Astfel, în următoarele zile maximele vor urca până la 34 de grade.

Pentru a evita problemele provocate de arşiţă, medicii ne recomandă să consumăm cât mai multe lichide şi să evităm expunerea prelungită la soare, mai ales în orele amiezii.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vor fi ploi cu descărcări electrice. La Madrid vor fi 34 de grade Celsius, iar la Paris temperaturile scad până la 26 de grade Celsius. La Londra va ploua şi se va înregistra 22 de grade. La Roma cerul va fi senin şi temperaturile vor urca până la 33 de grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai puțin.

La Viena maximele vor fi de până la 32 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. La Praga, Varșovia şi Budapesta sunt anunţate temperaturi de 31 de grade. La Belgrad, maximele vor fi de 27 de grade. La Atena vor fi ploi și 31 de grade, iar la Moscova cu un grad mai puțin.

În Capitala României, maximele vor fi de 29 de grade, iar la Kiev și Ankara cu un grad mai puțin.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu