METEO 28 AUGUST 2018: COCKTAIL METEOROLOGIC de vreme caldă şi ploi cu descărcări electrice

Embed:
Astăzi în nordul ţării se aşteaptă ploi slabe cu descărcări electrice, în centru şi sud cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi 27 de grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei termometrele vor indica 29 de grade Celsius. La Tiraspol şi Leova se așteaptă 31 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va fi de 32 de grade.

În Capitală se așteaptă 30 de grade Celsius. În zilele următoare vremea se va menține caldă cu temperaturi de până la 31 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 34 de grade, iar la Roma 30 de grade Celsius. La Paris sunt prognozate 27 de grade, iar la Londra 21 de grade. La Berlin se aşteaptă 23 de grade Celsius. La Praga se vor înregistra 22 de grade, iar la Varşovia cu un grad mai puțin. La Viena maxima va fi de 26 de grade, iar la Budapesta și Belgrad de 27 de grade. La Ankara termometrele vor arăta 35 de grade, iar în Capitala României 32 de grade. La Atena sunt anunțate 30 de grade, iar cerul va fi variabil. La Kiev se așteaptă 29 de grade, iar la Moscova vor fi 27 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu