METEO 27 octombrie 2019: Cer predominant noros în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Astăzi, cerul va fi predominant noros. În prima parte a zilei va fi ceață. La Briceni și Soroca se așteaptă 14 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 16 grade, iar la Tiraspol de 17 grade. La Leova vor fi 18 grade, iar la Comrat și Cahul câte 19 grade.

În Capitală se vor înregistra 17 grade Celsius. În următoarele zile, vremea treptat se va răci. Luni și marți se așteaptă între 17 și 19 grade, iar miercuri va ploua slab și 12 grade în termometre. Joi și vineri maxima va fi de nouă grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Roma vor fi 25 de grade, iar la Madrid 21 de grade Celsius. La Berlin sunt prognozate 16 grade, iar la Paris cu un grad mai puțin. La Londra se vor înregistra 12 grade. La Belgrad cerul va fi senin și 25 de grade. La Viena și Budapesta vor fi câte 21 de grade, iar la Praga cu un grad mai puțin. 19 grade se vor atesta la Varșovia. La Atena sunt anunțate 26 de grade, iar la București 19 grade. La Kiev și Ankara se așteaptă 17 grade, iar la Moscova este prognozat cer noros și 14 grade în termometre.
loading...

Lasă un comentariu