METEO 27 octombrie 2018: Cer noros în toată ţara

Embed:
Astăzi, cerul va fi noros. Vântul va sufla de la moderat până la puternic. La Briceni și Soroca vor fi 17 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 19 grade, iar la Tiraspol - 20 de grade. La Leova şi Comrat sunt prognozate 21 de grade, iar la Cahul termometrele vor indica 22 de grade Celsius.

În Capitală, se vor înregistra 20 de grade Celsius. În următoarele zile, maximele vor urca până la 24 de grade, iar precipitaţii nu se prevăd.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid vor fi 13 grade Celsius şi se aşteaptă ploi cu descărcări electrice. La Paris sunt prognozate 9 grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai mult. La Londra vor fi 7 grade Celsius, iar cerul va fi variabil. La Roma meteorologii anunţă 24 de grade. La Viena şi Varşovia se aşteaptă 11 grade, iar la Praga vor fi 9 grade. La Budapesta sunt anunţate 18 grade. La Belgrad meteorologii prognozează câte 25 de grade. La Bucureşti vor fi 22 de grade, iar la Atena cu două grade mai mult. La Kiev şi Moscova termometrele vor indica 13 şi, respectiv, 5 grade. La Ankara vor fi 14 grade Celsius, iar cerul va fi senin.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu