METEO 27 IULIE: Ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Astăzi, în toată ţara vor cădea ploi cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-est. La Briceni şi Soroca vor fi 26 de grade, iar la Bălţi se vor înregistra 27 de grade. La Orhei va ploua şi vor fi 28 de grade. La Tiraspol meterologii prognozează 29 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 30 de grade. La Comrat se vor înregistra 31 de grade, iar la Cahul va fi cu un grad mai mult.

Astăzi în Chişinău se vor înregistra 29 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. În următoarele zile maximele vor urca până la 34 de grade, izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Paris vor fi 35 de grade Celsius. La Londra se va înregistra 29 de grade, iar la Roma cerul va fi senin şi temperaturile vor urca până la 33 de grade. La Berlin mercurul din termometre va indica 30 de grade. La Viena maximele vor fi de până la 29 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. La Praga şi Budapesta sunt anunţate temperaturi de 30 şi respectiv 31 de grade. La Varşovia şi Bucureşti se vor înregistra 29 de grade. La Atena vor fi 29 de grade, iar la Ankara va fi mai cald şi termometrele vor indica 31 de grade, în schimb se anunţă ploi cu descărcări electrice. La Moscova se anunţă temperaturi de 30 de grade şi cer variabil. La Kiev va ploua şi vor fi 29 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu