METEO 27 ianuarie. Săptămâna începe cu temperaturi de primăvară

Embed:

Astăzi în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se vor înregistra patru grade, iar la Bălţi cinci. La Orhei termometrele vor arăta cu un grad mai mult. La Tiraspol vor fi şapte, iar la Leova opt grade. La Comrat şi Cahul se aşteaptă nouă grade.

În Capitală, cerul va fi variabil. Astăzi sunt anunţate plus şapte. În următoarele zile termometrele vor arăta între trei şi 11 grade. Noaptea se vor înregistra între minus unu şi plus patru grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros. La Madrid şi Paris termometrele vor arăta nouă grade, iar la Londra şi Berlin cu unul mai puţin. La Roma se va încălzi până la 15 grade, iare cerul va fi variabil. La Viena sunt prognozate şapte grade, iar la Belgrad cu un grad mai puţin. La Praga se vor înregistra opt grade, iar cerul va fi înnorat. La Budapesta şi Varşovia se aşteaptă cinci grade Celsius. În capitala României vor fi şapte grade. La Atena maxima va fi de 15 grade, iar la Ankara nouă. La Kiev se anunţă cinci grade, iar la Moscova două grade în termometre.

 

loading...

Lasă un comentariu