METEO 27 august: Cer variabil şi vreme caldă de Ziua Independenţei Republicii Moldova

Embed:
Astăzi în toată țara cerul va fi variabil. La Briceni vor fi 25 de grade, iar la Soroca va fi cu un grad mai mult. La Bălţi termometrele vor indica 27 de grade Celsius. La Orhei se așteaptă 29 de grade, iar la Tiraspol 31 de grade Celsius. La Comrat şi Leova se vor înregistra 32 de grade, iar la Cahul maxima va fi de 33 de grade.

În Capitală vor fi 31 de grade Celsius. În zilele următoare vremea se va menține caldă cu temperaturi de până la 31 de grade. Marți sunt prognozate ploi de scurtă durată cu descărcări electrice.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 36 de grade, iar la Roma 30 de grade Celsius. La Paris și Berlin sunt prognozate 23 de grade, iar la Londra 20 de grade. La Praga se vor înregistra 25 de grade, iar la Budapesta cu un grad mai puțin. La Viena maxima va fi de 23 de grade, iar la Varșovia și Belgrad de 22 de grade. La Ankara termometrele vor arăta 33 de grade, iar în Capitala României 32 de grade. La Atena sunt anunțate ploi cu descărcări electrice și 31 de grade. Aceeași temperatură se așteaptă și la Kiev. La Moscova vor fi 28 de grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu