METEO 27 august 2019: Codul galben de vreme caniculară a fost prelungit

Embed:
Codul galben de vreme caniculară a fost prelungit până în 28 august. Astăzi, cerul va fi variabil. La Briceni, Soroca şi Bălţi, termometrele vor indica 30 de grade, iar la Orhei, cu unul mai mult. La Tiraspol şi Leova se vor înregistra 32, în timp ce la Comrat şi la Cahul, maxima va ajunge până la 33 grade Celsius.

În Capitală, astăzi se vor înregistra 32 de grade. În următoarele zile, termometrele vor indica ziua între 26 şi 32 de grade, iar noaptea vor varia între 12 şi 19.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei vor cădea ploi, pe alocuri cu descărcări electrice. La Madrid sunt prognozate 28 de grade, la Paris vor fi 33, iar la Berlin cu unul mai mult. La Londra se aşteaptă 30 de grade, în timp ce la Roma se anunţă 32. La Viena, termometrele vor indica 29 de grade, iar la Praga şi la Budapesta, cu unul mai mult. La Varşovia şi la Belgrad se vor înregistra 32, respectiv, 34 de grade. În Capitala României şi la Ankara, maxima va fi de 33, iar la Atena, de 32. La Kiev, vor fi 27 de grade, iar la Moscova nu va fi mai cald de 21 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu