METEO 26 septembrie: În toată ţara se aşteaptă precipitaţii slabe şi vreme răcoroasă

Embed:

Vin ploile de toamnă. Astăzi, în toată ţara se aşteaptă precipitaţii slabe şi vreme răcoroasă. La Briceni şi Soroca, termometrele vor arăta 15 grade, iar la Bălţi, cu unul mai mult. La Orhei sunt prognozate 17 grade, la Tiraspol: 18, iar la Leova: 19. La Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 20 de grade.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 18 grade. În următoarele zile se aşteaptă vreme instabilă. Vineri se va mai răcori un pic, până la 16 grade. În schimb, în weekend temperaturile vor ajunge până la 23 şi 24 de grade, pe timp de zi.

Astăzi, în Europa sunt anunţate schimbări semnificative ale vremii. La Madrid şi la Roma, termometrele vor arăta 27 de grade. La Paris şi Berlin sunt prognozate 21, iar la Londra, cu două grade mai puţin. La Viena şi Budapesta se vor înregistra 21 de grade, în timp ce la Praga vor fi 19. La Varşovia, meteorologii anunţă 15 grade, iar la Belgrad vor fi 18 şi va ploua.

În Capitala României termometrele nu vor arăta mai mult de 22 de grade. La Atena se aşteaptă până la 28, iar la Ankara: 26. La Kiev şi la Moscova va fi mai rece, maxima nu va depăşi 13 şi, respectiv, 11 grade.

Lasă un comentariu