METEO 26 noiembrie: Vremea se încălzeşte. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, în toată ţara, vremea se va încălzi uşor. La Briceni și Soroca se vor înregistra trei grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai cald. La Orhei se aşteaptă cinci grade. La Tiraspol şi Leova se anunţă şase grade, iar la Comrat şi Cahul termometrele vor indica opt grade Celsius.

În Capitală, astăzi vor fi şase grade Celsius. În următoarele zile termometrele vor indica temperaturi mai generoase. Maximele vor oscila între şase şi 12 grade. Noaptea se vor înregistra între minus două şi şase grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei sunt aşteptate ploi. La Madrid se vor înregistra 16 grade. La Paris şi Londra va ploua şi vor fi 13 grade.

La Berlin se anunţă opt grade, în timp ce la Roma maxima va fi de 18 grade Celsius. La Viena termometrele vor indica 10 grade, iar la Praga va fi cu două grade mai puţin. Patru grade se aşteaptă la Varşovia.

La Budapesta vor fi 16 grade, iar la Belgrad 13. În capitala României se vor înregistra nouă grade. La Atena maxima va fi de 19 de grade, iar la Ankara 13. La Kiev şi Moscova se aşteaptă temperaturi negative de minus unu şi, respectiv, minus trei grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu