METEO 26 mai 2019: Ploi cu descărcări electrice. Câte grade vor indica termometrele

Astăzi, cerul va fi variabil. În partea de sud a ţării sunt posibile ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 22 de grade Celsius, la Bălţi 23, iar la Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol vor fi 27 ge grade Celsius. La Leova se aşteaptă cu un grad mai puţin, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 27 de grade Celsius.


În Capitală, astăzi, se vor înregistra 26 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menține caldă. Ziua temperaturile vor oscila între 26 și 32 de grade, iar noaptea vor varia între 13 şi 17 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 27 de grade Celsius, la Paris vor fi 21, iar la Londra cu un grad mai puţin. La Berlin şi la Roma se vor înregistra 19 grade Celsius, pe când la Viena şi la Praga vor fi 25 de grade. În capitala Poloniei se aşteaptă 19 grade, iar la Budapesta Belgrad şi Bucureşti se anunţă 26 de grade Celsius. La Atena vor fi 27 de grade. La Kiev şi la Ankara maxima va ajunge la 23 de grade Celsius, iar în capitala Rusiei temperaturile nu vor depăşi 22 de grade.

Lasă un comentariu