METEO 26 iunie 2019: Încă o zi frumoasă de vară, apoi vin ploile

Embed:
Astăzi, în țară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi 27 de grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se așteaptă 29 de grade, iar la Tiraspol 30 de grade Celsius. La Leova şi Comrat se vor înregistra 31 de grade, iar la Cahul sunt prognozate 32 de grade.

În Capitală, astăzi se vor înregistra 29 de grade. În următoarele zile, vremea se menține caldă. Joi sunt anunțate ploi de scurtă durată cu descărcări electrice și maxime de până la 33 de grade. În weekend sunt prognozate până la 26 de grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid vor fi 37 de grade Celsius, iar la Paris 33. La Londra se vor înregistra 21 de grade. La Berlin sunt anunţate 36 de grade, iar la Roma, Viena şi Varşovia maximele vor fi de 34 de grade. La Praga va fi cu un grad mai mult. La Budapesta şi Belgrad meteorologii prognozează 33 de grade. La Bucureşti se aşteaptă 30 de grade. La Atena termometrele vor arăta 32 de grade, iar la Ankara cu un grad mai mult. La Kiev vor fi valori de 28 de grade, iar la Moscova 20 de grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu