METEO 26 aprilie 2019: Vreme frumoasă în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca termometrele vor arăta 18 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei se aşteaptă 20 grade, în timp ce la Tiraspol se anunţă 21 de grade. La Leova valorile vor ajunge până la 22 de grade Celsius. Maxime de 23 de grade se vor înregistra la Comrat şi Cahul.

În Capitală, astăzi se vor înregistra până la 21 de grade Celsius. În weekend cerul va fi variabil, iar la începutul săptămânii viitoare va ploua.

Ziua, maximele vor ajunge până la 24 de grade, iar pe timp de noapte temperaturile vor fi între cinci şi 12 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, în unele regiuni vor cădea ploi slabe. La Madrid termometrele vor indica 18 grade Celsius, în timp ce la Paris va fi cu un grad mai puţin.

La Londra se vor înregistra 14 grade, la Berlin sunt anunţate temperaturi de 26 de grade Celsius, iar la Roma şi Viena vor fi 22 şi, respectiv, 28 de grade. La Praga temperaturile vor ajunge la 25 de grade Celsius. La Varşovia şi Budapesta se anunţă 28 de grade, pe când în capitala Serbiei va fi cu un grad mai cald. La Bucureşti maximile vor ajunge până la 25 de grade , la Atena 24 grade, iar la Kiev, Moscova şi Ankara valorile nu vor depăşi 22 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu