METEO 25 septembrie: Vânt puternic şi ploi de scurtă durată. Câte grade vor indica astăzi termometrele

Embed:

Astăzi cerul va fi noros şi va ploua. La Briceni şi Soroca se așteaptă 11 grade. La Bălţi vor fi 13 grade, iar la Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova sunt prognozate 15 grade, iar la Comrat și Cahul termometrele vor indica 16 grade Celsius.

În Capitală, astăzi se așteaptă 15 grade şi va ploua.În următoarele zile, maxima va fi de 23 de grade. Meteorologii prognozează ploi slabe la sfârşitul săptămânii.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 31 de grade. La Paris sunt anunţate 17 grade, iar la Londra va fi cu un grad mai puţin. La Roma se aşteaptă 22 de grade. La Berlin cerul va fi acoperit de nori, iar mercurul din termometre va indica 14 grade. Aceeaşi temperatură va fi şi la Viena. La Praga şi Varşovia meteorologii prognozează 13 grade.

La Budapesta vor fi 15 grade, iar la Belgrad cu un grad mai mult. În capitala României termometrele vor arăta 18 grade. La Atena vremea va fi frumoasă cu maxime de 25 de grade. La Ankara se aşteaptă 28 de grade. La Kiev şi Moscova va ploua şi vor fi 12 şi respectiv nouă grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu