METEO 25 septembrie: Cer variabil şi 21 de grade Celsius. De mâine, vremea întoarce foaia. Ce surprize ne aşteaptă

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil în toată ţara. La Briceni vor fi 18 grade, iar la Soroca termometrele vor arăta 19 grade. La Bălţi, Orhei şi Tiraspol sunt prognozate 20, iar la Leova şi la Comrat, meteorologii anunţă 22. La Cahul, maxima va ajunge până la 23 de grade.

În Capitală, astăzi se vor înregistra 21 de grade, iar cerul va fi variabil. În următoarele zile se aşteaptă ploi de scurtă durată. Maximele vor oscila între 16 şi 27 de grade, iar minimele: între 11 şi 14.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid şi la Roma, termometrele vor arăta 26 de grade Celsius. La Paris şi Berlin sunt prognozate 18 grade, iar la Londra va fi cu un grad mai mult. La Viena, Belgrad şi Budapesta se vor înregistra 22 de grade, în timp ce la Praga vor fi 19 grade şi se aşteaptă ploi.

La Varşovia meteorologii anunţă 18 grade, iar cerul va fi înnorat. În Capitala României cerul va fi variabil, iar termometrele nu vor arăta mai mult de 22 de grade, cu un grad mai puţin va fi în Capitala Turciei. La Atena se aşteaptă până la 26 de grade Celsius. La Kiev şi la Moscova va fi mult mai rece, maxima nu va depăşi 16 şi, respectiv, 8 grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu