METEO 25 iunie: Cum ne surprinde vremea şi ce temperaturi ne aşteaptă la început de săptămână

Embed:

Astăzi în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca maxima va fi de 20 grade Celsius. Cu un grad mai cald va fi la Bălţi. La Orhei se vor înregistra 22 de grade. Pentru Tiraspol şi Leova meteorologii prognozează 24 de grade. Maxime de 25 de grade se aşteaptă la Comrat şi Cahul.

Astăzi în Chişinău sunt prognozate 24 de grade. În următoarele zile, mercurul din termometre nu va urca mai sus de 27 de grade Celsius.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid meteorologii anunță cod roşu de caniculă, cu temperaturi de 42 de grade Celsius. La Londra şi Roma sunt anunţate 28 de grade, iar şi Paris va fi cu un grad mai puţin.

La Berlin vor fi înregistrate 23 de grade Celsius. La Viena, Praga şi Budapesta sunt anunţate ploi însoţite de descărcări electrice cu 21 de grade. La Varşovia vor fi 16 grade, iar la Belgrad se vor înregistra 23 de grade Celsius. La Bucureşti sunt anunţate 24 de grade, iar la Atena mercurul din termometre se va ridica până la 26 de grade.

La Kiev şi Moscova se anunţă 22 de grade Celsius. La Ankara cerul va fi senin și se vor înregistra 29 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu