METEO 25 aprilie 2019: Vreme frumoasă şi cer variabil în toată ţara

Embed:
Astăzi, pe întreg teritoriul ţării cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca termometrele vor indica temperaturi de până la 17 grade Celsius, iar la Bălți se va înregistra cu unul mai mult. La Orhei se aşteaptă 19 grade, în timp ce la Tiraspol şi Leova valorile vor ajunge până la 20 de grade Celsius. Maxime de 21 se vor înregistra la Comrat, iar la Cahul temperaturile nu vor depăşi 22 de grade.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra până la 20 de grade Celsius. În următoarele zile cerul va fi variabil. Ziua, maximele vor ajunge până la 24 de grade, iar pe timp de noapte temperaturile vor fi între patru şi 12 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi la Londra, termometrele vor indica 13 grade Celsius, în timp ce la Paris se vor înregistra 15. La Berlin sunt anunţate temperaturi de 25 de grade, iar la Roma şi Viena vor fi 27. În capitala Cehiei cerul va fi senin şi vor fi 25 de grade, la Varşovia şi Budapesta se va înregistra cu unul mai mult, în timp ce la Belgrad vor fi 27 de grade Celsius. La Bucureşti şi la Atena maximile vor ajunge până la 23 de grade, iar la Kiev, Moscova şi Ankara vor fi cel mult 22.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu