METEO 24 septembrie: Vreme ploioasă la început de săptămână. Câte grade vor indica astăzi termometrele

Embed:
Astăzi, în toată țara cerul va fi noros și sunt prognozate ploi de scurtă durată. La Briceni și Soroca vor fi 22 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei, Tiraspol și Soroca se așteaptă 25 de grade, iar la Comrat 26 de grade. La Cahul maxima va fi de 27 de grade.

În Capitală vor fi 25 de grade. În următoarele zile vremea se va răci. Marți sunt prognozate 15 grade, iar miercuri cu un grad mai puțin. Spre sfârșitul săptămânii, vremea se va încălzi.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid vor fi 32 de grade, iar la Roma 29 de grade Celsius. La Paris sunt prognozate 17 grade, iar la Londra cu un grad mai puțin. La Berlin se așteaptă 14 grade și cer noros. La Belgrad maxima va fi de 20 de grade, iar la Budapesta de 16 grade. La Viena termometrele vor indica 15 grade, iar la Praga 14. La Varșovia se vor înregistra 13 grade. La Atena va fi cer senin și 32 de grade, iar la București va fi cu un grad mai puțin. La Ankara sunt prognozate 30 de grade. La Kiev și Moscova va ploua și se așteaptă 16 și ,respectiv, 15 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu