METEO 24 IULIE 2019: Călduri şi ploi în unele regiuni ale ţării

Embed:

Astăzi, la nordul ţării vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca meteorologii anunţă 24 de grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei vor fi 25 de grade. La Tiraspol se vor înregistra 27 de grade. La Leova sunt prognozate 28 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge până la 29 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi vor fi 27 de grade. În zilele următoare nu sunt prognozate ploi. Ziua termometrele vor oscila între 25 şi 29 de grade, iar noaptea între 14 şi 18.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Paris, termometrele vor indica 38 de grade Celsius, în timp ce la Londra şi la Berlin se vor înregistra 31. La Roma sunt prognozate 35 de grade, iar la Viena cu două mai puţin. La Praga şi la Budapesta se anunţă 32 de grade, la Varşovia, 26, iar la Belgrad, 29.

În Capitala României maxima va ajunge la 27 de grade, la Ankara vor fi 30, iar la Atena se anunţă cu două grade mai cald. La Kiev se vor înregistra 24 de grade, iar în capitala Rusiei va ploua şi vor fi valori de 21 de grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu