METEO 24 FEBRUARIE: Va ninge în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Astăzi, în toată ţara va ninge slab. La Briceni se vor înregistra minus cinci grade Celsius, iar la Soroca va fi cu un grad mai puţin. La Bălți, temperaturile vor urca cel mult până la minus 3 grade. La Orhei mercurul din termometre va indica ziua până la minus două grade. La Tiraspol, temperaturile vor fi pe parcursul zilei de minus un grad. La Comrat, Cahul şi Leova se vor înregistra zero grade Celsius.

În Capitală, se va înregistra minus un grad. Spre sfârşitul săptămânii se aşteaptă ninsori, iar mercurul din termometre va coborî până la minus nouă grade Celsius în timpul zilei şi până la minus 18 grade pe timp de noapte.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi senin. La Madrid şi Roma se vor înregistra 11 grade Celsius. La Londra vor fi cinci grade Celsius, iar la Paris - cu un grad mai mult. În capitala Germaniei şi a Austriei se vor înregistra doar câte un grad. La Praga mercurul din termometre va arăta minus un grad, iar la Varşovia minus şase grade Celsius. La Budapesta şi Belgrad vor fi două grade, iar la Bucureşti patru. La Kiev sunt prognozate minus opt grade, iar în capitala Rusiei vor fi până la minus 12 grade Celsius. La Ankara se vor înregistra 14 grade, iar la Atena va fi cu un grad mai puţin.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu