METEO 23 octombrie 2019: Nu scăpăm de ceaţa densă nici mâine

Embed:

Nu scăpăm de ceaţa densă nici mâine. Meteorologii au emis un nou cod galben, valabil până la amiază. Vizibilitatea va fi redusă, până la 200 de metri. Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 20 de grade, iar la Bălți şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova se aşteaptă 23. La Cahul şi Comrat maxima va fi de 24 de grade.

În Capitală, în această noapte, vor fi opt grade, iar pentru mâine sunt prognozate 22 de grade. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Ziua termometrele vor arăta între 18 şi 23 de grade, iar noaptea vor fi între şase și nouă grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 12 grade, însoţite de precipitaţii. La Paris vor fi 18, iar la Londra 14 grade. La Berlin termometrele vor arăta 17 grade. La Roma sunt anunţate 27 de grade. La Viena se va încălzi până la 21 de grade. La Praga şi Varşovia se aşteaptă 17 grade.

La Budapesta nu vor fi mai mult de 25 de grade. La Belgrad va fi cu două grade mai mult. În capitala României sunt prognozate 23 de grade. La Atena vor fi 25, iar la Kiev 21. La Moscova cerul va fi acoperit de nori şi se vor înregistra 14 grade. La Ankara maxima va fi de 22 de grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu