METEO 23 noiembrie: FRIG şi polei pe drum. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd. Noaptea şi dimineaţa izolat va fi ceaţă slabă şi pe drumuri se va forma polei. La Briceni şi Soroca vor fi minus patru grade Celsius, iar la Bălţi minus trei grade. La Orhei se vor înregistra minus două grade. La Tiraspol termometrele vor indica minus un grad. La Leova şi Comrat se aşteaptă zero grade, iar la Cahul va fi un grad Celsius.

În Capitală, astăzi se va înregistra minus un grad Celsius. În următoarele zile, pe timp de noapte temperaturile vor coborî până la minus 12 grade, iar ziua vor fi maxime de până la şase grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid termometrele vor indica 12 grade Celsius. La Paris şi Londra se vor înregistra 9 grade, iar la Berlin vor fi 6 grade Celsius. În capitala Italiei sunt anunţate 18 grade.

La Viena meteorologii prognozează 7 grade, la Budapesta cu un grad mai mult. La Praga maxima va urca până la 6 grade, iar la Varşovia se vor înregistra zero grade Celsius. La Belgrad se aşteaptă 9 grade. În capitala României cerul va fi variabil, iar mercurul din termometre va urca până la 4 grade. La Atena se aşteaptă ploi şi valori de 16 grade, în timp ce la Ankara nu va fi mai cald de 13 grade Celsius. La Kiev şi Moscova vor fi minus 2 şi, respectiv, minus un grad Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu