METEO 23 martie: Cod Galben de schimbare bruscă a vremii. Câte grade vor indica termometrele

Meteorologii anunţă Cod Galben de schimbare bruscă a vremii. Până în data de 25 martie vor cădea precipitații sub formă de ploi și lapoviță, pe drumuri se va forma ghețuș. Temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu până la 10 grade. Vântul va sufla în rafale de până la 70 km pe oră.

Astăzi, în raioanele de nord va ninge slab, iar în centrul şi sudul ţării cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi două grade, iar la Bălți trei. La Orhei se așteaptă patru grade, iar la Tiraspol cinci. La Leova sunt prognozate şase grade, iar şapte grade vor fi în termometre la Comrat și Cahul.

Astăzi, în Capitală cerul va fi variabil şi se aşteaptă cinci grade Celsius. În următoarele zile, termometrele vor arăta până la 15 grade. Noaptea se anunţă temperaturi între minus cinci şi un grad.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. La Madrid termometrele vor indica 15 grade, iar la Paris vor fi 13 grade. 10 grade se aşteaptă la Londra. La Berlin se vor înregistra șase grade. La Roma va fi cald cu 14 grade în termometre. La Viena cerul va fi variabil și se anunță cinci grade, iar la Budapesta şi Varşovia va fi cu un grad mai puţin. La Praga se așteaptă trei grade. La Belgrad sunt prognozate şase grade, iar la București vor fi patru grade Celsius. La Kiev nu vor fi mai mult de două grade, iar cerul va fi înnorat. La Moscova termometrele vor arăta un grad, iar la Ankara 16.

loading...

Lasă un comentariu