METEO 23 mai 2019: Vreme frumoasă şi cer variabil. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Astăzi, cerul va fi variabil. În partea de nord a ţării sunt posibile ploi cu descărcări electrice. La Briceni, termometrele vor indica 22 de grade Celsius, la Soroca se vor înregistra 23, iar la Bălți şi Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol şi la Leova se aşteaptă 26 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 27.

În Capitală, astăzi sunt prognozate 25 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menține caldă, dar vor fi ploi cu descărcări electrice. Ziua, temperaturile vor oscila între 21 și 29 de grade, iar noaptea vor varia între 11 şi 17.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor indica 28 grade Celsius, iar la Paris şi la Roma vor fi 22. La Londra se vor înregistra 21 de grade, la Berlin 19, iar la Viena 17. 19 grade sunt prognozate la Praga şi la Belgrad, cu unul mai puţin la Budapesta, în timp ce la Varşovia se aşteaptă 21 de grade Celsius. La Bucureşti şi la Moscova se anunţă 24 de grade. În capitala Greciei va fi vreme însorită cu valori de 27 de grade, pe când în capitala Turciei cerul va fi noros, iar temperaturile nu vor depăşi 20 de grade. La Kiev maxima va ajunge la 23 de grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu