METEO 23 mai 2018: Vreme frumoasă și cer variabil în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi se prevede cer variabil. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 24 grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult.

La Orhei vor fi maxime de 26 de grade. La Tiraspol sunt prognozate 27 de grade, iar la Leova 28. La Comrat şi Cahul mercurul din termometre va indica 29 de grade Celsius.

Astăzi, în Capitală vor fi maxime de 27 de grade Celsius. În următoarele zile se vor înregistra temperaturi de până la 29 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid vor fi 28 de grade Celsius. La Berlin şi Roma meteorologii anunţă 23 de grade. La Paris va fi cu un grad mai mult, iar la Londra se vor înregistra 22 de grade.

La Viena sunt anunţate ploi cu descărcări electrice şi temperaturi de până la 26 de grade, iar la Varşovia va fi cu un grad mai puţin. La Budapesta şi Belgrad vor fi 27 de grade. La Praga meteorologii prognozează ploi şi temperaturi de 23 de grade.

La Ankara şi Bucureşti mercurul din termometre va indica 27 de grade Celsius. La Atena se vor înregistra 28 de grade. La Kiev vor fi 26 de grade, iar la Moscova maximele vor fi de 24 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu