METEO 23 aprilie 2019: Vreme frumoasă și maxime generoase

Embed:
Astăzi, pe întreg teritoriul ţării cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca termometrele vor arăta temperaturi de până la 14 grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei se va înregistra cu un grad mai mult. La Orhei şi Tiraspol se aşteaptă 15 grade, iar la Leova şi Comrat: câte 18 grade. La Cahul maxima va fi de 19 grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra până la 17 grade Celsius. În următoarele zile vremea se va încălzi uşor, cerul va fi variabil. Ziua, maximele vor ajunge până la 24 grade, iar pe timp de noapte temperaturile vor fi între trei şi 12 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 12 grade Celsius, în timp ce la Paris va fi de două ori mai cald, mai exact, termometrele vor indica 24 de grade. La Londra se aşteaptă 21 de grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai cald. La Roma şi Viena sunt anunţate ploi cu descărcări electrice şi temperaturi de 19 şi, respectiv, 15 grade Celsius. La Praga şi Varşovia maximele vor fi de 20 de grade Celsius. La Budapesta va ploua, iar valorile nu vor depăşi 14 grade. La Belgrad şi Bucureşti vor fi 16 grade Celsius. La Atena maxima va fi de 20 de grade, iar la Ankara de 14 grade Celsius. La Kiev se aşteaptă 19 grade, iar la Moscova cu un grad mai puţin.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu