METEO 23 aprilie 2018: Vreme frumoasă cu temperaturi de peste 20 de grade

Embed:

Astăzi în toată ţara cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. La Briceni și la Soroca vor fi 20 de grade Celsius, iar la Bălți - cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 22 de grade. La Tiraspol mercurul din termometre va indica 23 grade Celsius, iar la Leova se vor înregistra 24. La Comrat şi Cahul maximele vor fi de 25 de grade Celsius.

Pe parcursul zilei, în Capitală vor fi cel mult 23 de grade Celsius. În zilele următoare cerul va fi variabil cu maxime de până la 25 de grade. Pentru marţi sunt prognozate ploi cu descărcări electrice.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 25 de grade Celsius, iar la Paris vor fi 21 de grade. Aceeaşi temperatură se aşteaptă şi la Berlin, dar va ploua.

La Londra sunt prognozate 16 grade în termometre. La Roma se vor înregistra 26 de grade Celsius. La Viena şi la Belgrad va fi vreme caldă, cu 28 de grade. La Budapesta se aşteaptă cu un grad mai puţin.

La Praga şi Varşovia cerul va fi noros şi vor cădea precipitaţii însoţite de vânt puternic, iar mercurul din termometre va indica 22 de grade. La Atena vor fi 25 de grade.

În capitala Turciei soarele va străluci din plin şi se vor înregistra 24 de grade Celisius, iar la Bucureşti vor fi 26 de grade. La Kiev şi la Moscova va fi mai răcoare, cu 16 şi, respectiv, opt grade în termometre.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu