METEO 22 septembrie: Temperaturi în scădere şi ploi în unele regiuni ale ţării

Embed:

Până în data de 22 septembrie este valabil Codul Galben de îngheţ. În aceste zile, în nordul ţării, meteorologii anunţă temperaturi de până la minus două grade la suprafaţa solului, iar mâine temperaturi sub zero grade se prevăd şi în aer.

Astăzi, în nordul şi sudul ţării va ploua slab. La Briceni se vor înregistra 13 grade. La Soroca şi Bălţi se așteaptă 14 grade. La Orhei maxima va fi de 15 grade. La Tiraspol vor fi 16 grade, iar la Leova şi Comrat sunt anunțate 17 grade. La Cahul vor fi valori de 18 de grade.

În Capitală, astăzi se vor înregistra 16 grade. În următoarele zile, meteorologii prognozează maxime între 15 și 23 de grade. Nopţile vor fi însă reci, cu minime care vor varia între zero şi plus cinci grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 27 de grade. La Paris se aşteaptă 23 de garde, iar la Londra 20. La Berlin sunt anunţate 16 grade, în timp ce la Roma maxima va fi de 26 de garde. La Viena se vor înregistra 18 grade, iar la Praga vor fi 16. În capitala Poloniei vor cădea precipitaţii şi nu va fi mai cald de 14 grade. La Budapesta meteorologii anunţă 18 grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai mult. Aceeaşi temperatură se va înregistra şi în capitala României. La Atena maxima va fi de 26 de grade, iar la Ankara 27. La Kiev şi Moscova va ploua şi vor fi 13 şi, respectiv, 10 grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu