METEO 22 septembrie 2018: Căldura persistă în toată țara. Câte grade vor indica astăzi termometrele

Embed:

În plină toamnă vom avea o nouă zi de vară. Astăzi, meteorologii ne promit cer senin şi că nu va cădea niciun strop de ploaie. Vântul va sufla din sud-est slab la moderat. La Briceni şi Soroca se așteaptă 25 de grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei sunt prognozate 27 de grade, iar la Tiraspol şi Leova maxima va fi de 28 de grade. La Comrat și Cahul termometrele vor indica 29 de grade Celsius.

În Capitală astăzi se așteaptă 29 de grade Celsius, iar noaptea vor fi 12 grade Celsius. Meteorologii prognozează pentru duminică o scădere bruscă a temperaturilor până la 19 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 34 de grade, iar la Roma maxima va fi de 29 grade. La Londra va ploua şi vor fi 16 grade Celsius. La Paris termometrele vor indica 19 grade, în timp ce la Berlin şi Viena va fi cu un grad mai puţin.

La Praga se aşteaptă 19 grade. La Budapesta va ploua şi maxima va fi de 18 grade, iar la Varşovia vor fi 17 grade Celsius. La Belgrad va fi mai cald, cu temperaturi de până la 26 de grade.

La Atena se va înregistra 30 de grade, iar la Bucureşti şi Ankara cu un grad mai puţin. La Kiev vor fi 27 de grade şi cer senin, iar la Moscova termometrele vor indica 26 garde Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu