METEO 22 octombrie: Ceaţa densă se va menţine până la amiază. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Ceaţa densă va pune din nou stăpânire pe ţară şi se va menţine până la amiază. Potrivit avertizării meteorologilor, vizibilitatea va fi redusă, până la 200 de metri. În schimb, temperaturile vor fi confortabile. La Briceni și Soroca se vor înregistra 17 grade, iar la Bălți  va fi cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 19 grade, iar la Tiraspol se aşteaptă 20. La Leova sunt anunţate 21 de grade. La Cahul şi Comrat maxima va fi de 22 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi sunt prognozate 20 de grade. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Ziua termometrele vor arăta între 21 şi 23 de grade, iar noaptea: între şase și nouă grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 15 grade. La Paris şi Londra vor fi 14. La Berlin termometrele vor arăta 18 grade, iar în capitala Italiei se va încălzi până la 27 de grade. La Viena se aşteaptă 19 de grade, iar la Praga 17. La Varşovia sunt anunţate 20 de grade. La Budapesta vor fi 24, iar la Belgrad nu vor fi mai mult de 28 de grade. La Bucureşti se aşteaptă 24 de grade. La Ateva va fi cu un grad mai mult. 22 de grade vor arăta termometrele la Kiev şi Ankara. La Moscova se vor înregistra 12 grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu