METEO 22 noiembrie: Ceaţă, iar pe drumuri se va forma polei. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd. Noaptea şi dimineaţa izolat va fi ceaţă slabă şi pe drumuri se va forma polei. La Briceni şi Soroca vor fi minus două grade Celsius, iar la Bălţi minus un grad. La Orhei se vor înregistra zero grade. La Tiraspol şi Leova termometrele vor indica un grad cu plus. La Comrat se aşteaptă două grade, iar la Cahul va fi cu un grad mai cald.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra zero grade Celsius. În următoarele zile, pe timp de noapte temperaturile vor coborî până la minus zece grade, iar ziua vor fi maxime de până la şase grade. Precipitaţii esenţiale nu se prevăd.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid termometrele vor indica 11 grade Celsius. La Paris şi Londra se vor înregistra 8 grade, iar la Berlin vor fi 3 grade Celsius. În capitala Italiei sunt anunţate 17 grade. La Viena şi Budapesta meteorologii prognozează 6 grade. La Praga maxima va fi de 4 grade, iar la Varşovia nu va fi mai cald de un grad. La Belgrad se aşteaptă 8 grade.

În capitala României va ninge, iar mercurul din termometre va urca până la 3 grade. La Atena vor fi valori de 20 de grade, în timp ce la Ankara va ploua şi se vor înregistra 11 grade Celsius. La Kiev şi Moscova vor fi -3 şi, respectiv, -1 grad Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu