METEO 22 mai 2018: Vreme frumoasă şi însorită în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi se prevede cer variabil, iar vântul va sufla slab. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 21 grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. Pentru Orhei sunt prognozate maxime de 23 de grade. La Tiraspol se vor înregistra 24 de grade, iar la Leova şi Comrat - 25. La Cahul mercurul din termometre va indica 26 de grade Celsius.

Astăzi în Capitală vor fi maxime de 24 de grade, iar în următoarele zile se vor înregistra temperaturi de până la 29 de grade Celsius. Vineri sunt posibile precipitaţii slabe.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 26 de grade Celsius. La Paris şi Roma meteorologii anunţă 24 de grade, însoţite de ploi slabe. La Berlin va fi cu un grad mai puţin, iar la Londra se vor înregistra 22 de grade.

La Viena sunt anunţate precipitaţii slabe, iar mercurul din termometre va indica 26 de grade. La Budapesta, Praga şi Varşovia vor fi cel mult 23 de grade Celsius. La Belgrad meteorologii prognozează vreme frumoasă cu 26 de grade, iar la Atena mercurul va indica 28 de grade Celsius.

La Bucureşti vor fi doar 25. În capitala Turciei se vor înregistra 27 de grade şi va ploua slab. La Kiev sunt anunţate 22 de grade, iar la Moscova maximele vor urca până la 20 de grade.

Pe aceeaşi temă